Imago izobraževanje – potrjen začetek septembra

Z velikim veseljem sporočamo, da se septembra končno začne naše izobraževanje za Imago profesionalnega Facilitatorje in Imago Terapevte.
Zahvaljujem se za vašo potrpežljivost in razumevanje glede preteklih prestavitev. Neizmerno se veselim srečanja z vami in sem res močno vznemirjena.
Do 16.8.2021 so še možne prijave!!!
Nekaj osnovnih informacij za lažji začetek:

Kdaj?
 

Izobraževanje bo potekalo v štirih modulih po štiri dni v spodaj navedenih terminih. Bodite pozorni na 3. in 4. termin, ker je prišlo do sprememb zaradi usklajevanja z obveznostmi zakoncev Brehm in spremembami, ki so tudi v njunih urnikih nastale zaradi “corona situacije”. Iskreno upam, da vam ne bo povzročalo preveč težav. Ti datumi sedaj držijo.

  • 2.- 5. september 2021
  • 27. – 30. januar 2022
  • 24. – 27. marec 2022
  • 2.- 5. junij 2022

Izobraževanje bo potekalo vsak dan od 9:00 – 18:00 s krajšimi odmori in daljšim odmorom za kosilo. Prosim, da vsak dan vsi pridete ob 8:45, ker bomo začenjali točno.

Izobraževanje bo potekalo v angleškem jeziku in bo sproti prevajano v slovenščino. Obvezna je prisotnost vse dni izobraževanj.
Med izobraževanjem bo na voljo kava, voda in čaj ter kakšen prigrizek.
Kosilo bo na voljo v hotelu. Navadno ponudijo 2-3 različne menije na izbiro. Kosilo plačate sami. Če ima kdo od vas posebne diete se bomo na kraju samem dogovorili z osebjem.

Kje?

Hotel Astoria Bled. Več o tem kako do tja, si lahko ogledate na povezavi: https://www.hotelastoria-bled.com/training-center

Če kdo želi lahko v hotelu Astoria tudi prespi. To seveda ureja sam. Če se odločite za nočitev, ne pozabite spomniti osebja, da vam pripada popust kot udeležencu izobraževanja.

Kaj potrebujete?

Učno gradivo dobite na izobraževanju. S seboj prinesite blok in pisala oz. to kar potrebujete za zapisovanje.

Za sodelovanje na izobraževanju je pogoj PCT (preboleli, cepljen, testiran) oz. so pogoji takšni kakršne bodo zahteve s strani NIJZ-ja v času samega izobraževanja.

Za vse ostale informacije sva na voljo Špela Tušek (040 415 677) in Tone Tušek (040 415 667).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja