Dodatna predstavitev izobraževanja za Imago

Vabimo vas na dodatno predstavitev študija za pridobitev naziva Imago Facilitator in Imago Terapevt, ki bo organiziran v letu 2013/14 in ga bo izvajala učiteljica Jette Simon iz Washingtona.

Predstavitev bo posebej prirejena za neterapevte – torej za tiste, ki bi želeli pridobiti znanja iz Imago teorije za delo v organizacijah, v kadrovskih službah, pri mediacijah, coachingu, v zdravstvu, šolah, socialnem delu… Če pa bo koga zanimalo pa bodo na volje tudi vse informacije o študiju za Imago terapevta.

Predstavitev študija bo v ponedeljek, 8.4.2013 ob 14h, v prostorih Zavarovalnice Triglav, na Verovškovi cesti 60B, v Ljubljani. Predstavitev bo v Rdeči predavalnici, stavba B, 6. nadstropje.

Predstavitev bo vodil Rudi Tavčar, psiholog, mediator, Imago terapevt, voditelj delavnic. Na predstavitvi bo sodelovala tudi Špela Tušek, psihologinja, mediatorka, v procesu izobraževanja za Imago terapevtko. Predstavitev  bo trajala predvidoma do 15.30 ure.

Oba uporabljata Imago znanja za delo v organizacijah, v mediacijah, v coachingu, pri vodenju skupin… Tako lahko iz lastnih izkušenj povesta, kako ta znanja iz Imaga pomagajo k večji uspešnosti. Tako je to izobraževanje primerno za vse, ki delate z odnosi – v organizacijah, v zdravstvu, šolah, sociali, pri mediacijah, v coachingu, v partnerstvu, z družinami, …. Obenem pa je to izobraževanje tudi izjemna spodbuda za osebno rast in izboljšanje medosebnih odnosov, tako, da so na izobraževanje vabljeni tudi vaši partnerji.

O študiju, ki se začenja letos jeseni in ga bo vodila Jette Simon, si lahko več preberete TU. Po končanem izobraževanju boste lahko dobili certifikat in pridobili naziv Imago facilitator.

Obvestite tudi tiste vaše kolege, ki bi jih to izobraževanje zanimalo.

Za vse dodatne informacije lahko pokličete na 041 726 853 (Rudi) ali pošljete mail na  rudi.tavcar@amis.net

Vabljeni!

P.s.: Zaradi okvirne organizacije prostora vas prosimo, da potrdite udeležbo na rudi.tavcar@amis.net. Če pa se bo kdo od vas odločil priti zadnji trenutek pa bo zelo dobrodošel tudi brez prijave.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja