Predstavitev študija Imaga

V petek, 22.3.2013 bo ob 12h v Ljubljani, v prostorih zavoda Cezaro, na Litijski cesti 38, predstavitev študija za Imago terapevte in Imago facilitatorje, ki bo v  letu 2013-14  že četrtič v Sloveniji. Predstavitev bosta vodila Meta Tavčar, Imago terapevtka, voditeljica delavnic in supervizorka in Rudi Tavčar, Imago terapevt in voditelj delavnic. Na predstavitvi bodo tudi nekateri slušatelji, ki so obiskovali izobraževanje v preteklosti. Vprašali nas boste lahko, kar vas zanima o Imagu, o pogojih, terminih, načinu dela… Predstavitev  bo trajala predvidoma do 13.30 ure.

Izobraževanje je primerno za vse, ki delate z odnosi – partnerskimi, družinskimi, v organizacijah, v zdravstvu, šolah, sociali, pri mediacijah, v coachingu,…. Po končanem izobraževanju boste lahko pridobili naziv Imago terapevt oz Imago facilitator.

Vabljeni!

Za vse dodatne informacije pokličite na 041 705 120 (Meta) ali 041 726 853 (Rudi) ali pošljite mail na meta.tavcar@mirabi.org

Zaradi okvirne organizacije prostora vas prosimo, da potrdite udeležbo na meta.tavcar@mirabi.org. Če pa se bo kdo od vas odločil priti zadnji trenutek pa bo zelo dobrodošel tudi brez prijave.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja